En del drar sig för att äta frukter som kiwi och grapefrukt för att det hela kan bli lite kladdigt och för att man helt enkelt inte riktigt vet hur man på ett snyggt sätt ska äta frukten. Med en snygg kiwisked så kan man bjuda vänner och familj på den här typen av frukter, för det här är ett plastverktyg som gör att det blir hur enkelt som helst att skopa upp fruktköttet utan att det blir kladdigt och stökigt. På finally.eu så finner du en riktigt smart plastsked som kan användas som grapefruktsked, avokadosked och också för den goda kiwin.

Äta kiwi med en kiwisked av plast

Det är inte så ovanligt med köksredskap som är gjorda av plast och med tillverkningsmetoder som formsprutning så kan man få plastredskap som håller mycket hög kvalitet. De kombinerar hårdhet med flexibilitet så att man får en sked som ligger bra i handen och som på ett lätt sätt skär igenom kiwin.

Innan man sätter skeden i kiwin så är det förstås viktigt att man har delat frukten i två delar. Därefter så kan man använda en kiwisked som är lätt taggad på sidorna för att skopa upp frukt. Den som har gjort det här många gånger kommer snart att finna en bra teknik för att med lätta handtag få upp frukten i fina bitar.

Men ska man verkligen ha plastbestick på bjudningen?

En del tycker inte att plast är ett material som hör hemma på bordet då man har bjudning. Det här kanske stämmer under huvudmåltiden men då man serverar kiwi så kan man se bort från detta. Kiwin är nämligen så pass mycket lättare att äta med en bra sked för kiwi som är gjord av plast och det får gästerna att slappna av och våga hugga in i frukten.

Dessutom så är det så att man kan få riktigt vackra kiwiskedar med design som gör att de blir en tillgång på bordet. Det finns olika färger och det är också något som påverkar hur man ser på skeden. Det rör ju sig inte om enklare engångsskedar som är lätta att ha sönder och som absolut inte ska användas då man vill äta kiwi eller grapefrukt!

Ge bort kiwiskedar till kunder

Om du är ute efter en unik present till kunder så kan kiwiskeden vara en bra idé som presentreklam som är lite annorlunda men mycket användbar. Med en kiwisked så visar du att du bryr sig om personens hälsa, och det här är ett plastverktyg som man kan tillverka på ett kostnadseffektivt sätt vilket givetvis är bra då man vill tillverka många exemplar och bjuda anställda och kunder på.

5 aug 2016